Sponsor worden

Geachte kandidaat sponsor,

Wij zijn verheugd met uw belangstelling voor sponsoring van Basketball Club Latem-De Pinte!
Onze club in enkele punten die voor zich spreken:

  • de herenploeg A speelt in derde nationale afdeling. Met een dynamische ploeg van topspelers uit de regio waarvan verschillende met eerste klasse-ervaring, aangevuld met jeugdig toptalent.
  • de herenploeg B speelt in 2de landelijke, dit met alle jeugdige talenten van de club.
  • de herenploeg C speelt in 2de provinciale afdeling en de herenploeg D in 4de provinciale.
  • We spelen met 170 jeugdspelers in competitie in alle jeugdreeksen, verdeeld over 14 ploegen, waarvan de junioren, de cadetten, de miniemen en de pupillen jongens ook aantreden in de landelijke competitie. Reeds meerdere jaren hebben deze landelijke ploegen een nale in de beker van Oost-Vlaanderen afgedwongen waarvan meerdere gewonnen.
    De jeugdwerking wordt gedragen door een team van gediplomeerde er ervaren coaches. Een bevestiging dat BBC Latem-De Pinte leeft en nog steeds groeit!

Maar ... groeien vraagt middelen om de steeds groter wordende werkingskosten te kunnen dragen. Uw bijdrage moet het mee mogelijk maken dat wij hierin blijven slagen.
Zonder onze sponsors is de goede uitbouw van onze club immers niet mogelijk.
Al onze leden hebben een sterke sociale ingesteldheid en dit voor het welslagen van onze clubdoelstellingen maar beseffen dat dit enkel kan gerealiseerd worden mits voldoende nanciële steun.

Wij zijn er echter van overtuigd dat deze steun ook een mooie return oplevert.
Uit alle hoeken wordt bevestigd dat basketball dé sport van de toekomst is, omdat zij gebaseerd is op een aantal basiswaarden die momenteel ‘in’ zijn: dynamiek, fysieke paraatheid, assertiviteit, “one team”, inzet en “fair play”..
Het is aangetoond dat de media-aandacht hier nadrukkelijk op inspeelt, zowel in sportieve als in publiciteitsboodschappen.

De voorziene sponsorbedragen zijn bovendien slechts een fractie van deze van topclubs in andere sportdisciplines.
 Het verbinden van uw naam aan BBC Latem-De Pinte, als dé referentieclub uit de zuidwestelijke regio van Oost-Vlaanderen, draagt ontegensprekelijk bij tot positieve uitstraling van uw bedrijf!

In het sponsordossier kan u meer info vinden over de verschillende mogelijkheden die wij op het vlak van sponsoring aanbieden.

 

Wij zijn vanzelfsprekend heel graag bereid om deze met u te bespreken.

Jan Gesquière
Voorzitter 

 

BBC Latem-De Pinte