We zijn de website aan het voorbereiden op een nieuw seizoen!
Neem regelmatig een kijkje om op de hoogte te blijven van al het nieuws!

Wedstrijden


Er zijn geen wedstrijden gepland!

LAATSTE CLUBNIEUWS

Beste spelers, ouders en coaches,

Voor aanvang van het seizoen wil LDP Donza (gezien de fusie) graag de contactinfo van haar leden op uniforme wijze updaten. Gelieve hiervoor (verplicht!) het volgende formulier in te vullen:

Het duurt slechts een minuutje, maar is voor ons administratief een grote hulp. Eén formulier per speler of coach, graagWie zich kandidaat stelt voor een tafelfunctie (uiteraard graag zoveel mogelijk!) vult zijn eigen gegevens nog eens apart van zijn speler in. Deadline hiervoor is woensdag 26 juni om 23u59. Een dergelijke oefening heeft natuurlijk slechts nut als iedereen hier aan meewerkt.

Dit bericht werd dit weekend ook al via de ploegverantwoordelijken gestuurd en via de nieuwsbrief. Als je het formulier reeds ingevuld hebt (Bedankt!) hoef je het natuurlijk niet opnieuw in te vullen.

Met vriendelijke groeten,

Fleur  (sportief coordinator)  

  

Wilt u zich al voorbereiden op het nieuwe seizoen?
Breng dan alvast uw medisch attest in orde! 

Het Medisch Attest is nodig om te mogen deelnemen aan wedstrijden en dient dus voor de eerste wedstrijd ingediend te worden bij de ploegafgevaardigde. Tracht dus zeker uw medisch attest te laten invullen door een arts voor de start van het seizoen. 

Download hier het blanco medisch attest

  

Onze website werd aangepast naar het nieuwe logo en kleuren van de fusieclub, vanaf heden kan u de website ook bereiken via ldpdonza.be!

Om de overgang zo vlot mogelijk te laten gaan, kan u voorlopig ook nog gebruik maken van de oude url.

  

Meer mededelingen ...

Clubactiviteiten

31/08/2019 10:00 Startdag

Volg ons op Facebook