Nieuws

Overzicht nieuws

  

  

Sinds 1 augustus werken we met het digitaal wedstrijdblad voor alle wedstrijden binnen Basketbal Vlaanderen, vanaf de U12.

De eerste ervaringen zijn alvast positief, en we herinneren u graag even aan de opleidingen die onze club organiseert voor het digitaal wedstrijdformulier. De data van de opleidingen kan u vinden in de activiteitenkalender. 

Daarnaast kan u heel wat informatie vinden op de website van Basketbal.Vlaanderen. Daarnaast kan u alvast aan de slag met de handleiding in de demo versie die u via bovenstaande link kan raadplegen.

Klik op "Meer lezen" voor enkele tips en tricks.

  Lees meer...

  

  

  

  

We hebben veel clubrefs nodig en we zouden graag evolueren naar een vaste ploeg van clubrefs. Dit wil niet zeggen dat U dan elk weekend een match moet fluiten, neen: we willen de ploeg van refs uitbreiden zodat het leuker wordt voor iedereen.
De vergoeding voor wie een jeugdwedstrijd fluit is €10,00 en zal op het eind van de maand overgeschreven worden.

Wie interesse heeft, mailen naar secretariaat@ldpdonza.be
Men moet geen cursus youth official volgen om wedstrijdjes binnen de club te mogen fluiten! Het is wel raadzaam, maar niet verplicht.

  

De kalenders zijn reeds geïmporteerd op onze website, u kan dus vanaf heden een overzicht van alle wedstrijden voor uw favoriete ploeg(en) bekijken op de website http://ldpdonza.be/

  

Het seizoen is officieel van start gegaan, om alle wedstrijden in goede handen te leiden, heeft Basketbal.Vlaanderen nood aan scheidsrechters! LDP Donza zal dit seizoen een cursus voor officiële scheidsrechters organiseren! Inschrijven kan via de website van Basketbal.Vlaanderen of contacteer secretariaat@ldpdonza.be.

  

Beste spelers, ouders en coaches,

Voor aanvang van het seizoen wil LDP Donza (gezien de fusie) graag de contactinfo van haar leden op uniforme wijze updaten. Gelieve hiervoor (verplicht!) het volgende formulier in te vullen:

Het duurt slechts een minuutje, maar is voor ons administratief een grote hulp. Eén formulier per speler of coach, graagWie zich kandidaat stelt voor een tafelfunctie (uiteraard graag zoveel mogelijk!) vult zijn eigen gegevens nog eens apart van zijn speler in. Deadline hiervoor is woensdag 26 juni om 23u59. Een dergelijke oefening heeft natuurlijk slechts nut als iedereen hier aan meewerkt.

Dit bericht werd dit weekend ook al via de ploegverantwoordelijken gestuurd en via de nieuwsbrief. Als je het formulier reeds ingevuld hebt (Bedankt!) hoef je het natuurlijk niet opnieuw in te vullen.

Met vriendelijke groeten,

Fleur  (sportief coordinator)  

  

Wilt u zich al voorbereiden op het nieuwe seizoen?
Breng dan alvast uw medisch attest in orde! 

Het Medisch Attest is nodig om te mogen deelnemen aan wedstrijden en dient dus voor de eerste wedstrijd ingediend te worden bij de ploegafgevaardigde. Tracht dus zeker uw medisch attest te laten invullen door een arts voor de start van het seizoen. 

Download hier het blanco medisch attest

  

Onze website werd aangepast naar het nieuwe logo en kleuren van de fusieclub, vanaf heden kan u de website ook bereiken via ldpdonza.be!

Om de overgang zo vlot mogelijk te laten gaan, kan u voorlopig ook nog gebruik maken van de oude url.

  

Alle foto's van de finales Beker van Oost-Vlaanderen kan u terug vinden in het fotoalbum van de organisatie.

  

Op 23/06/2019 organiseert Kiwanis Gent Gravensteen, waar Philipe De Vleeschauwer voorzitter is, een fietstocht die gecombineerd zal worden met kunstwerken. Dit evenement is georganiseerd voor de sociale doelen van Kiwanis.

U kan starten tussen 13u en 15u aan het OCP in De Pinte, de tocht is 24km lang en heeft 6 tussenstops waar u kunstwerken kan ontdekken in kunstgalerijen en tuinen. 

Informatie voor in te schrijven, kan u vinden in deze flyer.