Nieuws

Overzicht nieuws

Op 1 mei organiseren BBC Deinze-Nazareth en BBC Latem-De Pinte samen een fusie BBQ in de refter van het VTI in Deinze. Dit is een ideaal moment om het seizoen af te sluiten, en elkaar meteen wat beter te leren kennen. 

PROGRAMMA:

Vanaf 09u30 - 3ON3 TORNOOI (inschrijven via email naar jeugdcoordinator@bbcdeinzenazareth.be)
Vanaf 11u - Aperitiefbar
Vanaf 13u - Start Barbecue

BEKERFINALE AA GENT - KV MECHELEN zal getoond worden op GROOT SCHERM

Barbecue voor volwassenen = 3 stukken vlees (saté, worst en snede beenhesp)(18 euro)
Voor de kids tem 12 jaar = worst en kippefilet (13 euro)
De zalm in papillot is verkrijgbaar voor volwassenen en kinderen, vergezeld van een warme saus.
Alle gerechten zijn voorzien van groenten en frietjes.
Een ijsje wordt voorzien voor iedereen, inbegrepen in de prijs.

Klik hier om u in te schrijven!

  

  

Aanstaande zaterdag (6 april) nodigen we u graag uit om samen met onze heren A hun titel te vieren in het OCP! Vooraf spelen onze heren B, die ook nog steeds op weg zijn naar de titel, daarom vragen we u om zeker ook naar hun wedstrijd te komen en ook de jongens van de B ploeg te steunen op weg naar het kampioenschap!

Om 18u15 spelen de heren B tegen Waregem, om 20u30 zal de A ploeg spelen tegen Esneu St. Michel. 

Om de titel te vieren mogen alle jeugdspelers van BBC Latem-De Pinte en BBC Deinze-Nazareth samen met 1 familielied gratis binnen!

Tot zaterdag?!

  

  

De U14A hebben zich geplaatst voor zowel de halve finale in de Beker Van Vlaanderen (BvV) als ook de halve finale Beker van Oost-Vlaanderen (BOV).
Op 10/03 om 12u zullen onze pupillen het opnemen tegen Limburg United in het OCP voor de BvV. Op 06/04 om 10u45 zullen ze de halve finale BOV spelen op Okapi Aalstar in het Forum.

Onze U18A plaatsten zich voor de halve finale van de Beker van Oost-Vlaanderen en zullen het net als de U14A opnemen tegen Okapi Aalstar.
Zij zullen aansluitend op de U14 spelen op 06/04 om 13u30 in het Forum te Aalst.

Ook de heren C zullen het moeten opnemen tegen Okapi Aalstar in de halve finale en dit op 14 maart in het Forum om 19u30.

Als laatste is ook onze B ploeg geplaatst voor de halve finale van de Beker van Oost-Vlaanderen. Zij zullen het opnemen tegen Sgolba Aalter op 24 maart om 17u in het Sportpark in Aalter. 
Bovendien staan onze heren B nog steeds op een gedeelde eerste plaats met Gent-Oost Eagles!

Tot slot willen we ook nog even de sportieve prestaties van onze heren A in beeld zetten! Zij staan op de eerste plaats in het klassement in TDM2 en met 3 winst wedstrijden meer dan Falco Gent die op de 2de plaats staat. Met nog 5 wedstrijden op het programma komt de titel steeds meer in zicht!
Op 24 maart spelen zij hun volgende thuiswedstrijd om 17 uur tegen Belleflame in het OCP; de laatste thuiswedstrijd zal doorgaan op 06/04 om 20u30 tegen Esneux.

Noteer dus snel al deze datums in uw agenda, onze ploegen kunnen immers alle steun gebruiken op weg naar de finales! We rekenen dan ook op al onze supporters!

Indien we de halve finales winnen, zullen de finales gespeeld worden in het weekend van 17, 18 en 19 mei in sporthal Bergenmeers in Destelbergen. Meer info over de finales kan u binnenkort vinden via deze link.

 

  

Naar goede traditie organiseerden we ook dit jaar onze sponsoravond, waarbij we onze sponsors uitnodigen voor een wedstrijd van onze A ploeg en ze gedurende die avond in de watten leggen. We delen graag enkele sfeerbeelden van deze avond, en wensen onze sponsors te bedanken voor hun steun aan onze club!

  Lees meer...

De aanduidingen voor de maand maart en april kan u hier downloaden.
Indien je zelf niet aanwezig kan zijn, dien je zelf voor vervang te zorgen. 

  

Een overzicht van de clubrefs voor januari en februari kan u hier vinden. Indien je niet aanwezig kan zijn dien je zelf voor vervanging te zorgen. 

  

BBC Deinze-Nazareth en BBC Latem-De Pinte gaan vanaf 1 januari 2019 een verregaande samenwerking aan op sportief en organisatorisch vlak om toe te werken naar een fusie die we willen realiseren tegen het seizoen 2019-2020. Een nodige voorwaarde hiervoor is het herbevestigen en uitbreiden van de steun vanuit de verschillende gemeente- en stadsbesturen. Hiervoor zijn reeds de eerste stappen gezet.

Deze samenwerking met het oog op een fusie starten we om volgende redenen:

  • Beide clubs delen de overtuiging dat basketbal een sport is waarbij elke speler heel veel plezier kan beleven en dit op én naast het veld.
  • Om hierin te slagen is het noodzakelijk om onze basis te verbreden. Door breed en genderneutraal in te zetten op alle leeftijdscategorieën en niveaus, van het zeer competitieve top division 2A over de landelijke, provinciale en gewestelijke competities, kunnen we alle talenten met voldoende plezier aan bod laten komen.
  • Basketbal Vlaanderen zet duidelijk bakens uit in de richting van schaalvergroting, efficiëntie en professionalisering van het bestuur. Het is de wil van beide clubs om hierin eerder vroeger dan te laat mee te stappen.
  • De hervorming van de competitie in 2019-2020 maakt het voor kleinere clubs lastig om op een evenwichtige manier de juiste teams samen te stellen die voldoende fun beleven.

 

  Lees meer...

We nodigen jullie van harte uit op onze nieuwjaarsreceptie: de formule is een avondreceptie met aansluitend de match van onze A-ploeg tegen GSG Aarschot A op zaterdag 19 januari 2019.

Jullie worden verwacht vanaf 19u30 in de kantine van het OCP (Polderbos, De Pinte) waar de wedstrijd van onze B-ploeg tegen RHK Oostende A kan worden gevolgd (18u15).

Om 20u30 supporteren we dan uit volle borst voor onze heren A.

Tijdens de pauze geven we op het C-terrein een Three-point shooting contest voor jongeren tot 12 jaar.

Na de match bieden we u opnieuw een drankje en een hapje aan.