Nieuws

Overzicht nieuws

De aanduidingen voor de maand maart en april kan u hier downloaden.
Indien je zelf niet aanwezig kan zijn, dien je zelf voor vervang te zorgen. 

  

Net zoals vorige jaren zal onze club een quizavond organiseren, dit jaar zal deze doorgaan op 15 maart 2019. Om 20u zal de quiz van start gaan, vanaf 19u30 openen we de deuren!

De quiz gaat door in zaal De Vierschaar (Xavier De Cocklaan 5 in Deurle).
Inschrijven kan met ploegen van maximum 4 personen en kost €20 per ploeg.

Leden en familie van onze leden krijgen voorrang bij de inschrijvingen tot en met 5 februari.
Inschrijven kan door uw teamnaam door te mailen naar kenneth@desloovere.info.


We hopen u talrijk te mogen verwelkomen!

Bekijk ook onze affiche en deel hem met vrienden en familie!

  

Op zaterdag 9 februari zullen zowel onze heren B als heren A het opnemen tegen Falco Gent!
Om 18u15 geven de heren B de opworp van hun wedstrijd, om 20u30 begint de A-ploeg aan de derby tegen Falco Gent. 

Onze heren A staan op dit moment op de eerste plaats, Falco Gent volgt op de 2de plaats, het beloofd dus alvast een spannende wedstrijd te worden!

We verwelkomen dan ook graag al onze supporters in het OCP op 9 februari!

  

Een overzicht van de clubrefs voor januari en februari kan u hier vinden. Indien je niet aanwezig kan zijn dien je zelf voor vervanging te zorgen. 

  

BBC Deinze-Nazareth en BBC Latem-De Pinte gaan vanaf 1 januari 2019 een verregaande samenwerking aan op sportief en organisatorisch vlak om toe te werken naar een fusie die we willen realiseren tegen het seizoen 2019-2020. Een nodige voorwaarde hiervoor is het herbevestigen en uitbreiden van de steun vanuit de verschillende gemeente- en stadsbesturen. Hiervoor zijn reeds de eerste stappen gezet.

Deze samenwerking met het oog op een fusie starten we om volgende redenen:

  • Beide clubs delen de overtuiging dat basketbal een sport is waarbij elke speler heel veel plezier kan beleven en dit op én naast het veld.
  • Om hierin te slagen is het noodzakelijk om onze basis te verbreden. Door breed en genderneutraal in te zetten op alle leeftijdscategorieën en niveaus, van het zeer competitieve top division 2A over de landelijke, provinciale en gewestelijke competities, kunnen we alle talenten met voldoende plezier aan bod laten komen.
  • Basketbal Vlaanderen zet duidelijk bakens uit in de richting van schaalvergroting, efficiëntie en professionalisering van het bestuur. Het is de wil van beide clubs om hierin eerder vroeger dan te laat mee te stappen.
  • De hervorming van de competitie in 2019-2020 maakt het voor kleinere clubs lastig om op een evenwichtige manier de juiste teams samen te stellen die voldoende fun beleven.

 

  Lees meer...

We nodigen jullie van harte uit op onze nieuwjaarsreceptie: de formule is een avondreceptie met aansluitend de match van onze A-ploeg tegen GSG Aarschot A op zaterdag 19 januari 2019.

Jullie worden verwacht vanaf 19u30 in de kantine van het OCP (Polderbos, De Pinte) waar de wedstrijd van onze B-ploeg tegen RHK Oostende A kan worden gevolgd (18u15).

Om 20u30 supporteren we dan uit volle borst voor onze heren A.

Tijdens de pauze geven we op het C-terrein een Three-point shooting contest voor jongeren tot 12 jaar.

Na de match bieden we u opnieuw een drankje en een hapje aan. 

  

Afgelopen weekend werden er voor de 2de keer koeken verkocht in het OCP tijdens de wedstrijden. Tijdens deze 2 weekends werden er 231 dozen verkocht, een goede start van onze actie! 
De winst van de koekenverkoop is volledig ten voordele van onze jeugdwerking en helpt ons bij de kosten voor de zaal, coaches, scheidsrechters, inschrijvingen bij Basketbal Vlaanderen, ... 

Wenst u koeken te bestellen voor de kerstvakantie? Bezorg dan snel uw bestelformulier aan uw afgevaardigde voor 10 december, en dan kan u uw koeken afhalen voor de kerstvakantie! (Ook na 10 december kan u uiteraard nog koeken bestellen!)

  

Noteer 19 januari alvast in uw agenda, want dan zal onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie doorgaan in de cafetaria van het OCP! Om 18u15 speelt de B ploeg tegen RHK Oostende, om 20u30 speelt de A ploeg tegen GSG Aarschot. Net als vorige jaren bieden we u een drankje en een hapje aan op deze avond. 

Plaats de nieuwjaarsreceptie meteen in uw agenda, via deze link!

  

De aanduidingen voor de scheidsrechters in december en januari kan u hier vinden.

Graag herinner ik je aan de afspraken:

  • Clubrefs melden zich 20min voor aanvang aan bij de coach/ploegafgevaardigde van de thuisploeg
  • Indien je niet aanwezig kan zijn zorg je zelf voor vervanging (indien je zelf wedstrijd hebt, laat je binnen de week op deze mail iets weten, dan zorgen wij voor vervanging).
  • In ruil voor je prestatie ontvang je 6 euro (poulerefs krijgen 8 euro), indien je deze niet zou gekregen hebben gelieve een mail te sturen naar louis@projectslouis.be
  

De ploegfoto's staan online en kan u eveneens hieronder en op Facebook terugvinden. 

De indivuele foto's komen in de loop van de maand online.